Review: Iconic Hidden sokken van Tommy Hilfiger

In een eerdere post schreef ik al een algemene post over hemdvoorhem.nl. Nu is het tijd om de producten te reviewen. Ik zal beginnen met de sokken. De sokken zijn van het merk Tommy Hilfiger. Uiteraard een zeer bekend merk met normaal kwalitatief goede artikelen. Althans zolang het kleding betreft. Wat ik wel vaak vind, is dat je er veel te veel voor betaald enkel omdat er een minuscuul logo’tje op staat. Nou is het niet erg om iets meer te betalen voor een merk maar bij Hilfiger vind ik het vaak buiten proportie.

Dat gezegd hebbende weer terug naar de sokken. Qua design hoef je van sokken niet veel te verwachten al hebben ze er wel enigszins over nagedacht. Het ene paar donkerblauw met rood en wit, de ander grijs met een rood/wit/blauwe streep. In beide paar sokken komen de merkkleuren dus terug. Bij het ene paar wat speelser, bij het andere paar strak. Het speelsere is niet bij alles even fijn. Ik draag regelmatig nette schoen (met zo’n lange punt) en dan valt de broek niet over de schoen op het moment dat ik zit. Een felrood vlak die dan tevoorschijn komt ziet er enigszins clownesk uit.

De pasmaat vind ik perfect. Ik pak heel vaak sokken een maatje groter maar dat was hier niet nodig. Ook na een aantal keer wassen zitten ze nog prima. Tevens blijft de stof glad en soepel, iets wat bij andere sokken niet altijd het geval is na wat wasbeurten. Wat wel een nadeel is, is het witte vlak. Dit is niet schoon te krijgen terwijl ze niet eens heel vuil zijn geweest.

Het grootste voordeel is dat ik, ondanks dat ik ze de hele dag in een pretpark aan had gehad, geen last heb gehad van zweetvoeten. Ik droeg ze dus in gympen en meestal heb ik dan ‘s avonds last van zweetpattatten. Dit was niet het geval. Om ze eens echt te testen heb ik ze na een wat minder intensieve dag nog eens een tweede dag aangetrokken zonder ze eerst te wassen. Verbazingwekkend genoeg ook toen nergens last van gehad. Waar ik het eerder nog over de vaak dure prijs van Hilfiger had valt dat bij deze overigens ook nog reuze mee.

Artikel: Iconic Hidden sokken (2 paar)
Merk: Tommy Hilfiger
Prijs: 12,95
Link: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-iconic-hidden-sock-2-pack-rood-wit-blauwe-en-grijze-sokken-471010001-085


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.