Hemdvoorhem.nl

Vanuit hemdvoorhem.nl kreeg ik de vraag om een review te schrijven voor een aantal van hun producten. Na wat communicatie over en weer kreeg ik de vraag al mijn maten door te geven zodat ik een testpakket mocht ontvangen. Na het doorgeven van de maten kreeg ik netjes binnen 48 uur het eerste testpakket geleverd.

Werkend voor een groot e-commerce bedrijf let je dan natuurlijk op allerlei zaken. Ik ontving een stevige omdoos om de cadeauverpakking/kledingbox te beschermen. Op zich super netjes, en er was weinig lucht verpakt. Wellicht ligt het aan de tak van sport, maar ik vind het zonde van het geld en de bomen die er aan deze verpakking zijn besteed. Persoonlijk had ik hem ingepakt/geseald met recyclebaar plastic. Je hebt dan uiteraard kans dat het doosje ietwat beschadigd, maar er zit niks breekbaars in en ik zou zelf nooit het doosje bewaren.

Wat me wel enigszins verbaasde was de tijd en persoonlijke aandacht die aan het pakket en de inhoud besteed werd. Ik kreeg een zeer mooi gitzwart doosje die klasse uitstraalde. Dat past perfect bij het beeld dat ik kreeg bij de producten die in de webshop verkocht worden. Het zijn zijn toch de wat prijzigere merken die ze verkopen, daar past deze verpakking wel bij. In het doosje trof ik de producten aan, waar ik later een review over zal posten, en wat standaard marketing materiaal. Daarnaast, en dat vond ík een leuke toevoeging, zat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bij. Het is iets kleins, maar dat maakt het net wat persoonlijker en heb ik liever dan de kortingscodes.

Uiteraard had ik vooraf al de webshop bekeken. Het was een mix van veel tekst en enthousiasme (blog) met een webshopfunctie eraan geplakt. Deze opbouw had ik in eerste instantie niet verwacht maar gaf wel aan dat ook hier weer veel aandacht aan besteed is. Gezien de verpakking en de producten veel klasse uitstraalde had ik dat eigenlijk ook van de site/shop verwacht. Daarentegen gaf deze juist een familiair gevoel. Dit gaf mij het gevoel dat het een klein bedrijfje betrof. Het persoonlijke kaartje bevestigde dit gevoel. Tijd voor een streetview check dus. Via het adres die op de site vermeld staat kom ik inderdaad op een klein bedrijfspand uit. Leuk om te zien dat er in deze harde markt toch nog kleinere ondernemers zijn die zich een uur in de rondte werken om wat te kunnen verdienen en daarbij ook nog eens aandacht besteden aan de klant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.