Een blog, waar begin ik aan

Net even gebadderd met mijn zoontje Alessio. Mama zou hem komen halen om in bed te leggen. Het afgesproken half uurtje werd meer dan een uur. Daar waar ik gehoopt had even te kunnen relaxen had ik geen zin meer om nog langer in het alsmaar benauwder wordende bad te blijven zitten. Als Alessio eindelijk in bed ligt en ik maar in bed ga liggen beginnen mijn gedachten te spoken.

Te moe (lees: vermoeid) om nog aan de webshop te werken. Dan maar even, voor de zoveelste keer, mijn telefoon erbij pakken om het nieuws lezen. Ik lees het zoveelste artikel waaraan ik me erger. Niet het artikel op zich, maar als je tussen de regels leest komt het weer neer op, alles door een roze bril benaderen. Don’t worry be happy is er niks bij. Hierover een andere keer meer. Mijn gedachten springen weer op hol dus ik lees snel een ander artikel, niks nieuws of bijzonders, dan maar Netflix, geen film waar ik zin in heb. Pppfff wat moet ik dan. Het liefst schrijf ik de frustratie even van me af. Iets wat helpt als er iets met de zaak aan de hand is of ik teveel dingen tegelijk moet doen. Ik kan aardig multi-tasken maar blijf een man 😉

Weet je wat… ik begin een blog! Heel vaak wil ik iets over voetbal kwijt of zoals vanavond zou ik graag iets over mijn visie over opvoeden en de hedendaagse maatschappij kwijt willen. Steeds denk ik, ik ga anderen echt niet lastig vallen met mijn ellen lange verhalen op Facebook. Beetje aandacht trekken en hopen dat zoveel mogelijk mensen het liken en delen. Nee daar doe ik niet aan mee. Ik schrijf wel een blog, eens kijken hoelang ik dat vol houdt, een van mijn slechte eigenschappen, iets lang volhouden op persoonlijk vlak. Net als mijn gedachten verspringen ook vaak mijn interesses. Aangezien ik toch al een leuke bijnaam heb noem ik de blog ook maar zo.

Een blog helemaal alleen voor mezelf, waar ik mijn gedachtes op kwijt kan zonder verplichtingen. En iedereen die het leuk vind mag ervan meegenieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.